Контакт лица за прашања во врска со проектот:

Димитриос Стимоњарис: Одговорен за научниот тим
E-mail: dstimoniaris@yahoo.gr
Тел: +30 24610-40161

Димитрис Цјамитрос: Член на работниот тим
E-mail: dtsiamitros@gmail.com
Тел: +30 24610-40161